Veckans program

 

schema tisdag

 

schema onsdag

 

schema torsdag

 

schema fredag

Vittnesbördsmöte

 

På fredagen och som avslutningen på en grym vecka kommer vi ha ett Vittnesbördsmöte. Här har vi möjlighet att stärka varandra i tron och dela med oss av hur vi har blivit hjälpta i våra personliga liv. Ni får gärna dela med er av något ni lärt er under veckan, en erfarenhet från tidigare och gärna några tankar om temat för Bolliaden:

 

"Om någon av er brister i visdom ska han be till Gud,

som ger åt alla villigt och utan förebråelser,

och han ska få den.

Men han ska be i tro, utan att tvivla.

Ty den som tvivlar liknar havets våg

som drivs och piskas av vinden."

- Jak 1:5-6

 

AKTIVITETER ONSDAG 30 DECEMBER

Under onsdagen kommer vi tillsammans improvisera och arbeta ihop en show! Denna sätter vi upp och visar för övriga deltagare i Bolliaden samma kväll. Även publiken kommer att få vara aktiv lovar vi!:-)
Man kommer att i aktiviteterna kunna välja på saker som bidrar till denna show - såsom teater/musik, dans, dekor till scenen, dekorera muffins eller spela  brädspel i det enorma urvalet av spel som lånats ut till oss av ninjaföreningen. DU som vet med dig att du vill spela ett instrument under denna show, eller har ett gott gehör och kan tänka dig kompa de låtar som skrivs till showen- HÖR AV DIG snarast tillDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Skriv vilket eller vilka instrument du spelar och om du själv har möjlighet att ta med ditt eget eller om du vill låna ett. Även du som gillar att sjunga får gärna skicka ett mail för att ge mig en idé om hur många som kommer vilja vara med i sånggrupper eller ställa upp som solister. Skriv gärna om ni är vana att läsa noter eller  sjunga stämmor.

Kulturkväll

 

På onsdagkvällen precis innan dansen så kommer vi ha en kulturkväll! Där kommer ni alla att få möjlighet att visa upp någon talang ni har! Kanske kan du gå på händer, sjunga, dansa, spela piano, buktala, lösa en rubrikskub eller kanske cykla enhjuling? Förbered er väl så kommer vi ha en underbar och rolig kväll tillsammans!

 

Här kommer ett smakprov:

Vi kommer att ha ett tjänandeprojekt som kommer att involvera människor i nöd. Till detta skulle det vara fantastiskt underbart om alla skulle kunna ta med sig saker som ni själva inte behöver men som andra kan ha nytta av. Detta kan vara allt från kläder, skor, smycken till leksaker och hygienartiklar. Det behöver inte vara något storslaget om det inte finns så mycket plats för all packning. Något litet är lika prima!